Karaoke och sådant roligt.

7kommentarer

Vi har utvecklat en liten fredagstradition de senaste två veckorna; karaokefredag med efterföljande danceparty. Igår var den andra av två karaokefredagar! Väldigt roligt. Sjöng dock "I want to break free" aningen högt och blev en smula hes, men lätt värt det. Därefter dansade vi och beundrade Boels sjuka dancemoves. Galet duktig! Innan karaoken hann jag med brunch med Ellen och lite plugg och ost med Jessica. Bra fredag igår.


Uppdukat för brunch med Ellen. Så gott!


Jag och Manda på karaokekväll.


Schnüggt!

Cheers.

 

7 kommentarer

Mlis

21 Apr 2013 09:40

Haha, karaoke! Jag gör typ aldrig sådant, jag tycker det är så pinsamt. Jag tittar hellre på. Men mysigt med en tradition..!

Den där brunchen ser riktigt god ut, också. Hur bannemig får man tag i svenska gifflar i Aix?

Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

22 Apr 2013 14:35

Vad mysigt det låter som du har det vännen. Så glad jag blir.

Kramar

Mlisen

22 Apr 2013 22:23

Gifflar på Monoprix? Haha, så spännande! Jag är fascinerad...!

Jo, men helst 5 pålägg på varje macka.
Antingen är det smör+ost+skinka+gurka+ägg+tomat (hans favorit) eller smör+leverpastej+gurka+tomat.

Mys det ska bli för dig att få bli ompysslad ordentligt hemma i Strömstad hos din pojk!

Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

23 Apr 2013 12:25

Tack så mycket Emma! Jo men resan var bara bra. Tyvärr kunde man knappt ta sig ifrån hotellet då försäljarna var hur vidriga som helst, men samtidigt hade jag ju inte räknat att göra så mycket mer än just sola och bada. Skulle lätt kunna tänka mig att åka tillbaka, men försöka planera in lite mer utflykter då kanske. Vi var dock iväg på en liten tur och blev runt skjutsade med buss i Hurghada, så jag fick ju se staden lite, även om det bara var genom bussfönstret.

Ja snart är du hemma, så försök skjuta bort hemlängtan nu det sista. Tänk på hur länge du faktiskt klarat dig, då fixar du den sista tiden också såklart:) Känner du att du lärt dig mycket under den här resan? Den var värd att göra eller?:)
Lycka till med alla slutprov och sådant♥
Stor kram

Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

24 Apr 2013 10:35

Tack! Ja men visst finns det. Är det mycket blommor och så i Aix just nu?

Du har rätt, en semester är till för att njutas av, samtidigt vill man ju uppleva det andra landet. Så det bästa är att åka typ två veckor och köra en med massa utflykter och sedan avsluta med sol och bad haha.

Hur ser din framtid ut nu när du kommer hem till Sverige igen - förutom massa mys med din pojkvän haha.
Kramar

deniiise :)

28 Apr 2013 16:47

Åh, va kul att höra från dig igen Emma! Jag tappade helt bort din blogg när jag åkte till Asien & har inte lyckats finna den igen men nu så! :)

Ja, kvällar med pojkvännen är det bästa som finns. Kan anta att du saknar honom väldigt mycket därnere? Hur funkar det med distansförhållande? Han han varit nere & hälsat på dig? :)

Va kul att du hängt med i vår resa! :) Vi hade det hur bra som helst, dock med väldigt mycket otur & jobbigheter. Mer än man någonsin skulle kunna förutspå faktiskt men det är sånt man får ta, inte mycket att göra åt saken! Man får se det som ännu en bra lärdom & erfarenhet som man kan ha nytta av i livet :)

Men åh, hur har DU det? Har ju följt dig på instagram & där verkar det som du har det otroligt bra. Träffat mycket nytt folk? Trivs du på skolan? :) När flyger du hem igen?

Haha tusen frågor!
Kramar!

L

01 May 2013 13:49

Åh! Emma vad du är fin! Och sjukt kul med kareoke :)

Kraaaaaam!

Kommentera

Publiceras ej