Veckan som har varit!

3kommentarer

Vilken hektisk vecka det har varit! Jag har pluggat, fikat, umgåtts med trevliga människor,
smakat franska specialiteter, fått massa godis och finbesök av pappa, ätit gott, varit i Avignon och allt däremellan. Visar er i bilder istället för att wordpoopa om allting.


Jag och min franska kompis Laura satt i solen en eftermiddag och njöt samt försökte hänga med i fransk/amerikansk rap. Skrattretande resultat.


Jag fikade himla god kaka på Aixcale med Manda och Jessica. Standard!


Pappa kom och hade med sig galet mycket godis. Har nog mest godis i hela Aix, skulle jag tro.


Vi åkte till Avignon och kikade ut över Rhône sur le pont d'Avignon. Sjöng sången också och hade det fint.


Jag tappade ett ben sur le pont d'Avignon.


Jag och pappa. Älskade pappa!


Vi kikade på Palais des Papes - påveresidens på 1300-talet i Avignon. Tjusigt värre!


Vi hade ostbricka med lite vin. Gottgott.


Vi var på marknaden och där köpte pappsen gojibär till mig. Nyttigt!


Vi var vid Atelier Cezanne och promenerade runt i omgivningarna.

Förutom detta så har vi hunnit med en hel del skratt, missöden, förkylningar, Saint Sauveur och lyckade och mindre lyckade restaurangbesök. Med andra ord så har vi haft en typisk semester för vår del, händer alltid massa roligt och minnesvärt, på många olika vis. Är så glad att pappsen kom hit, var riktigt mysigt och trevligt. Imorgon ska jag tillbaka till skolan igen!

Bonne nuit.

3 kommentarer

Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

08 Apr 2013 15:15

Men så roligt att du har haft ännu mer besök. Klart att de vill passa på och hälsa på dig innan du faktiskt kommer hem igen:)

Tack Emma. Jag lovar att jag ska njuta av min lilla resa, definitivt:) Behöver komma till värmen nu känner jag.

Stor kram

Majs

08 Apr 2013 22:06

Vaaaaarför har jag varit så tråkig o inte kommenterat din sötiga blogg en endaste gång?! Shame om Majsi. Nu kände jag verkligen att det var jätte-dags för det. Har läst varenda inlägg från ditt fina France, så filåt för att jag inte lämnat några ord här ibland..

Härligt med familjebesök! Måste varit mycket mysigt. O bättre blir det ju såklart med gooodis, tihi. Så bra att våren kommer till dig med. Just in time. Hur många grader här ni där borta? Väldigt fin Emsi i orange klänning tycker jag. Aaaahh dör findöden på dig gosi :*
Så väldigt fint vid Avignon! Åh, gojibär, det har jag velat testa min inte kommit mig för.. Vad tyckte du om dem? Värt att lägga på rullbandet?
Puss o massa bumbibjörnskramar på dig! <3

Svar: Haha, det är ingen fara, gummsan! Att du bara har läst gör mig väldigt glad.Var väldigt mysigt med familjebesök. Imorgon kommer en vän till mig på besök, också, ska bli gosigt! På väderleksprognoserna står det att det är 18-20 grader just nu, och i solen är det väldigt härligt! Blåser dock lite så är aningens kyligt fortfarande.
Tack snälla rara du! Väldigt olikt mig att ha så mycket färg men är lite roligt, ändå. Färg är fint :3

Avignon var väldigt fint, är glad att vi åkte dit! Gojibär var faktiskt ganska gott! Inte någonting jag skulle sitta och äta bara som de är, nödvändigtvis, men att ha dem i frukostskålen är väldigt gott, och de ska ju vara väldigt nyttiga så det är nog värt att lägga på rullbandet, hihi.

Puss på dig också, massa bumbibjörnskramar på dig också! Hoppas du har det bra, stumpan? <3
ailescourageux.blogg.se

Mlisen

10 Apr 2013 20:28

Sicken kaka! Den ser fabulös ut, nästan så jag bara vill sticka in huvudet i datorn och tugga tag i den..! Mmm..!

Förresten måste jag säga, söta du, att jag älskar ditt lilla ansikte. Haha, låter konstigt att säga, men du är så fantastiskt söt och symmetrisk. Jag blir helt till mig. Din sminkning är också så delikat - du måste sminka mig någon gång! Du framhäver dina fina drag så fint och så subtilt..!

Gud, jag kommer inte ihåg vad boulangeriet hette.. Men det låg vid Niel, gatan, alltså. Äsch, det finns boulangerier vid varenda hörn - bara ta ett! Inget är riktigt dåligt, kan jag tro, haha..!

Kommentera

Publiceras ej