Amatörfrisör, pizza och filmdags.

2kommentarer

Igår vaknade jag och konstaterade att jag hade återfått min röst. Victory! Efter en visit på marknaden gick jag och Jessica till Book in Bar, där vi åt scones och mötte upp Amanda. Efter detta gick vi en sväng på stan och mötte upp Anna. Sedan begav vi oss hem till Jessica för dagens planer; tona Amandas hår och klippa hennes lugg. Jag stod för det sistnämnda och även lite toning, och snacka om att jag var nervös..! Men det gick bra efter lite om och men och det hela slutade med en nöjd Amanda med lite hår mindre. 

Efter den nervkittlande luggklippningen begav vi oss in mot stan för att möta upp Sarah och äta pizza. Vi gick till ett litet ställe som heter "La Caleche" där de har många pizzor.


Så här såg min pizza ut. Anomnom. Lite bränd men i övrigt god. Osten..!

Efter middagen återvände vi hem till Jessica med inhandlat godis och bänkade oss med täcken, kuddar, mjukiskläder och godis framför The Perks Of Being a Wallflower och hade det fantastiskt mysigt. 


Sarah tittar spänt på filmen.

Var en väldigt mysig kväll med många fina människor. 
Idag är det söndag och mycket känns grått. Pappsen min åker Vasaloppet idag så jag mentalhejar järnet på honom! Senare idag ska jag träffa Boel för debattfunderingar och förmodligen senare ikväll träffa Ellen.

Bonne journée!

2 kommentarer

Mlis

25 Feb 2013 10:40

Åh, den där pizzan ser verkligen fulländad ut.. Älskar när de inte snålar på osten - det är ju bannemig det bästa med pizza! Åh. Nu vattnas det i munnen på mig...

Tur att du kan umgås så ofta och fint med Jessica, Amanda, Anna och Sarah :)

Träna? Speciella papper? Varför behövs det? Var? Hur? Haha, förvirrad Mlis. Får man liksom inte röra sig utan tillstånd?

Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

25 Feb 2013 13:52

sv: mm, tionde april tror jag det är vi åker. Helst hade jag ju velat åka till Kairo och se pyramiderna och det där, men det finns väl fler chanser i livet till det förhoppningsvis. Men vi får väl se väl på plats hur det blir. Tänker inte planera något alls utan nu ska jag bara njuta haha.

Är det bara ost och tomatsås på din pizza? haha:) Härligt att det var gott, det är det viktigaste.

Puss och kram

Kommentera

Publiceras ej