Bästavänbesök och läxhögar.

5kommentarer

I fredags anlände finaste Ellinor hit, till Aix, till mig! Jag var så himla glad hela fredag förmiddag på grund av vetskapen om att detta skulle hända. Var i skolan för första dagen på en vecka, dessutom, vilken var en underbar omväxling från förra veckans konstanta sängliggande. Såååå skönt att få vara i skolan.
 

Lite så här såg jag ut. Halvtrött men glad!

Åkte med mitt nya tjusiga busskort till Marseille för att hämta min lovebun. Resan gick fint och väl framme såg jag Ellinor uppenbara sig vid perrongen. Båda sprang in i varandras armar och kramade sönder varandra! Sedan körde vi en bise också, when in France osvosv. 

Vi åkte hem till Aix, jag lyckades konversera utan några större problem med hela två fransoser och kände mig himla nöjd med livet. Vi gick och handlade inför kvällens plan; tacos!


Ellinor och tacosmys. Himla fint.

Så jag, Ellinor och Hedvig åt massor med tacos. Därefter kalasade jag och lovebun på Marabou Mjölkchoklad och begav oss sedan ut för en snabb drink och lite prat. Vi gick hem relativt tidigt och somnade kvickt.


Jag och lovebun. Red lipstick and all.

I lördags strosade vi på stan, shoppade lite och träffade några fina tjejer ur klassen för crêpes, då det var crêpesdagen i lördags! Nomnom. Lite fika på det och lite vila hemma. Sedan var det dags för vår inplanerade middag på Pasta Cosy! Bra restaurang.

Pasta Cosy. Väldigt mycket pasta, väldigt mycket ost, väldigt onyttigt, väldigt gott. 

Där intog jag även mitt första glas vin som jag faktiskt har tyckt om. Helt fantastiskt. Fick namnet på vinet av vår trevliga servitris. Jättefin restaurang, rekommenderas! Massa seriöst prat och mys senare mötte vi upp några tjejer i klassen för lite drinkar och festligheter. Trötta som vi var slutade det dock hos några klasskamrater och nattbageriet à emporter. Himla fint, ändå.

Söndagen spenderade vi med Anastasia och Sex and the City, strosande och lunch i solskenet. Måndag var det veckohandel, skola och baguettemiddag. Lite Sex and the City 2 och sedan var det dags att sova. Imorse, måndag morgon, steg jag upp tidigt och följde Ellinor till bussen. En bamsekram senare var hon på bussen mot Marseille. Var så otroligt fint att få ha min hjärtevän här. Hon är himla bra, hon.

Idag har jag varit i skolan och gjort läxor därefter. Ska packa lite strax och därefter väntar ännu mer läxor. Sedan middag, sedan lite häng hos några fina klasskompisar!5 kommentarer

Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

05 Feb 2013 18:44

Men vad roligt att du har haft bästavän besök:) Förstår att det peppade upp rejält.
Så mycket mys ni hittar på.

Nej du har rätt, vad är misslyckat och vem bestämmer det. Det är bara man själv som sätter upp vad som är misslyckande, men för mig var detta inte vad jag räknat med:( Nya tag imorgon typ.

Stor kram♥

Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

05 Feb 2013 22:19

Sant, jag ska försöka minska ner kraven på mig själv och tillåta mig att inte vara på topp.

Tack för dina kloka ord♥

Mlisen

05 Feb 2013 22:40

Åh, Emsi, det låter som en dröm! Jag är så glad för din skull - det där kärleksfulla besöket gjorde nog tusenfalt gott för själen!

Och åååh, så jag saknar franska baguetter. Era lyllosar!

Mlisen

06 Feb 2013 07:32

Jo, baguetten min var god! Fast den var oliv. Det är väl italienarnas påhitt? (eller är jag fördomsfull nu, tihi?).

Åh, gör så! Så kom sedan med recensioner om det!
Pappa, Nattis och Martin och jag ska nu på min favoritindiska restaurang för att fira mig. Sååå gott det ska bli. Duvet, Tre Indier, som vi var på? Jag har fått en ny favorit - vegetarisk böngryta! Dall Makhoni. Fabulöst god.

Och en annan bra grej med brödet i Frankrike, det är väl att det är så sjukt billigt? Jag menar, här får man ju en lång baguette för 70+ kronor, och den är inte ens i närheten la qualité de la France.. D:

Anna Petterssonn

06 Feb 2013 12:26

Var gärna med i veckans blogg tävling och ta chansen att visas för mina 300 läsare per dag :)

Kommentera

Publiceras ej