Bland presentationer, scones och fransyskaträffar.

1kommentarer

Idag var jag helt otroligt opepp på att gå upp när jag vaknade, men tog mig i kragen och gick till skolan. I skolan gjorde vi lite allt möjligt och blev genast på bättre humör, vår lärare är så mysig. Jag höll en presentation om Yann Tiersen och det gick bra, så det gjorde mig också på gott humör!

Efter skolan hade jag bestämt träff med en fransyska på Book in Bar, ett litet språkutbyte där jag lär henne lite engelska och hon lär mig lite franska. Var väldigt spännande när jag satt där på caféet, åt min scone och funderade på hur hon såg ut. In kom hon till slut och efter lite förvirring hade vi fait la bise och presenterat oss. Vi pratade, skrattade (delvis pga språkliga missförstånd) och hade det trevligt. Efter en stund bestämde vi oss för att ta en promenad. Efter cirka tre timmar har jag nu kommit hem och känner mig himla nöjd - hon var jättesöt och jättetrevlig, Laura! Vi ska se på hennes favoritfilm denna vecka förmodligen, och gå ut någon kväll i den nära framtiden. Känner mig sååå nöjd över att ha fått en fransk kompis, haha. Formidable.

Nu ska jag plugga och möjligen ta en liten powernap om en stund, fryser och är trött. Känns att det är måndag. Imorgon blir det skola och sedan fika med några tjejer ur klassen. Mys!
 

Himla snygg bild de moi på marknaden i lördags. Börjar nästa bli en liten fransyska! Fast bara nästan.
 
À bientôt!

1 kommentarer

Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

18 Feb 2013 18:11

Men du är ju bara för söt Emma!
Vad skönt att det gick så bra att träffa den där tjejen. Första mötet är ju alltid lite nervöst, i alla fall tycker jag det när jag ska träffa någon. Måste vara tusen gånger värre för dig som ska träffa någon som inte pratar svenska liksom. Modiga tös där!

Jo då, lördagen var ganska så perfekt, förutom att jag mår som en kratta, men jag får skylla mig själv haha.

Var rädd om dig fina.♥

Kommentera

Publiceras ej