Blondiecravings och franska dunderkurer.

1kommentarer

Vaknade imorse lite febersvettig, med ont i kropp, huvud och hals. Typiskt. Inte lika illa som sist gång, dock, så förhoppningsvis kommer det inte heller bli lika illa. Den här gången har jag dessutom köpt en fransk dunderkur som pågår i några dagar som tydligen ska göra underverk mot förkylningar. Förhoppningsvis är jag pigg som en nötkärna efter denna. Om jag blir friskus tänker jag se till att köpa vitaminer och börja träna lite smått, för att bygga upp immunförsvaret lite. Är ju inte klokt, vad mycket sjuk jag varit den senaste tiden.

Vad har hänt annars idag? Vi har pratat fransk politik i skolan (var halvdöd halva skoldagen pga sjukdom), efter skolan var det lunch och sedan fika på ett mysigt litet café med flertalet rara tjejer ur klassen. Pluggfika! Efter det gick jag och handlade lite och sedan hemåt. Kvällen har spenderats med plugg och baguettemiddag. 

Är riktigt sugen på att bli blondare igen! Har bestämt mig för att slinga håret igen i mars, sedan kommer Aix-solen göra sitt förhoppningsvis och göra mig ännu blondare! Blondes do have more fun.


Midsommar förra året. Så blond! Sidbena också... What to do, what to do.

Imorgon blir det skola och sedan är det relativt oklart vad som händer. Det märker vi.
À demain!
 

1 kommentarer

Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

21 Feb 2013 14:16

Haha med Emma, du är inte i Frankrike för att kolla på tv, det kan du göra när du kommer hem;)

Sötnos, lite slingor i håret och så sol på det kommer bli kanon:) Fast du är la fin i vad du än gör.

Krya på dig nu ♥

Kommentera

Publiceras ej