CV och sjuklingstendenser.

2kommentarer

Idag i skolan har vi pysslat med bland annat att lära oss hur man skriver ett CV och ett personligt brev. Läxa tills på torsdag. Vi fick mycket läxa. Men är väl bra att man övar och pluggar! Annars har jag druckit varm choklad med grädde (snarare grädde med varm choklad) i solen och pluggat med Mandis och Jessi. 

På kvällskvisten handlade jag och insåg hur ont i halsen jag hade. Tröstade mig själv genom att köpa kakor i plural, två olika sorter och gå hem och plugga lite, Skype lite och hänga lite på Facebook. Kom fram till att jag har grymt dålig självdisciplin vad gäller kakor och läxor. Efter ett oräkneligt antal kakor senare sitter jag här och har ont i magen och känner mig rätt fullproppad. Kanske det hjälper mot eventuell förkylning? Vore ju helt vansinnigt om jag blev sjuk igen; går det ens att bli sjuk så ofta? Måste ha världens sämsta immunförsvar.


Sådana här blev det en del, bland annat. Ett antal andra kakor också. Cookie-monster är jag, for sure.

Nåväl. Imorgon hoppas jag att jag inte är alltför sjukling, för imorgon ska vi prata fransk politik och sedan måste jag plugga! Bonfire på kvällen möjligtvis, vi får se hur jag känner mig.

Bonne nuit!

2 kommentarer

Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

19 Feb 2013 23:15

Du är verkligen sjuk ofta Emma, inte bra det:( Håller tummarna för att du inte ska trilla dit igen.

Ja, mina tulpaner var så fina - tills de vissnade. Varför håller aldrig sådana blommor länge för. Tråkigt att behöva köpa nya hela tiden.

Ja men det måste vara skönt att bo så i närheten och slippa restid.

Kram kram

Mlis

20 Feb 2013 17:01

Haha, din benägenhet att smaska kakor känner jag igen..! Även om jag är lite mer inriktad på smörgåsar, glass och kladdkaka. Tycker kakor lätt kan bli lite torra, tehe. Men Emsi har väl självklart ett stoooort glas mjölk till?
Bara kakorna hjälper vid pluggandet och inte åsamkar alltför stor smärta så tycker jag bara det är gynnsamt för välmåendet, tihi :)

Usch, sjukling? Jag tror jag också börjar få något. Men samtidigt tror jag inte det är konstigt när man, som du, byter miljö och gör kroppen lite förvirrad (både psykiskt och fysiskt) att immunförsvaret blir lite på efterkälken. Det tar sig nog snart, ska du se. Snuttis :*

Kommentera

Publiceras ej