Jeudi = Vendredi

2kommentarer

En bra grej med vår skola här i Aix är att vi (i princip) har alla fredagar ledigt. Därmed blir torsdag fredag. Långhelg varje helg! Torsdag är också dagen att gå ut, här, det är då det händer grejer.

Jag vaknade till veckans första skoldag med gott humör då jag hade sovit gott och inte längre kände mig lika risig, alls! Franska, starka mediciner är bra. Efter skoldagen och lunch gick jag och Jessi till ett café och satte oss för lite fika/plugg. Vi pluggade klart alla läxor tills måndag (cred till oss!), och pratade om viktiga saker. Det var fint.

Ikväll blir det nog lite häng hos Ellen och sedan går vi nog ut till något ställe. Är ju lite sjuk dock så får bli lugnt för min del. Imorgon ska vi på origamikurs på förmiddagen och efter det ska jag träffa Laura för filmtime och lunch. Blir nog en fin dag!

Har inga nyligen tagna bilder. Får bjuda på något annat.


Här är Ellen på ett museum för modern konst. Très cool.

Nu ska jag göra mig i ordning un peu. Hörs imorgon!
 

2 kommentarer

Mlisen

21 Feb 2013 21:09

Så skönt att få långhelg! Plus att du inte har läxor, och kan bara ta det lugnt! Jag hade för mig att franskt skolsystem hade skola hela veckan, förutom söndag?

Ah. Så är det för mig iaf. Söndag är ju min enda lediga dag, eftersom jag jobbar fredag och lördag. Attans.. ;) Tur att jag har ett så fint arbete :)

Lantis kostar det 58 kronor om man har studentkort. Vilket Martin har, så han bjuder mig alltid! Annars kostar det 80 kronor för mig. Så jag får gratis, tihi :3

Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

22 Feb 2013 01:22

Ja jag är så glad och det ska bli så kul. Nja, vi har inte planerat resan så väl då det blev en impulsbokning. Sambon som överraskade mig:)
Både han och jag hade ju velat åka till Kairo en dag, ca 50 mil mellan Kairo - Hurghada men troligtvis blir detta bara en sol och slappresa. Få lite ny energi liksom. Det har ju varit rätt mycket oroligheter i Kairo det senaste så jag tror till och med att UD avråder att man far dit.
Vi kommer enbart vara borta en vecka, det var det Affe kunde få ledigt såhär snabbt. Men det är ju lätt bättre än inget alls.

Stor kram♥

Kommentera

Publiceras ej