Origami, stumhet och tacoskväll.

3kommentarer

Idag vaknade jag och kände mig sjukt seg, gick och la mig rätt sent natten till idag. Vi var hemma hos några tjejer ur klassen igår kväll och drack lite vin och hade det trevligt, sedan gick vi till någon källare där det var ett liveband som spelade. Bluesliknande musik, var spännande och roligt! Vi dansade och hade det trevligt, bra kväll. Var sjukt hes dock, hela kvällen.

Det hela resulterade dock i trött fredagsmorgon. Upptäckte till min fasa att jag imorse helt hade tappat rösten, kunde knappt kraxa fram ett ord. Så jag har varit tyst, merparten av dagen. Det är väldigt jobbigt det här med att vara tyst, tycker jag. Vad grått livet vore utan sin egen röst. Men jag släpade mig upp ändå och gick till skolan för fredagsaktiviteten i skolan; origamikurs! Var spännande och roligt.


Så här blev resultatet av mina ansträngningar. Fåglar, ett hus och en fjäril! Sött och färgglatt.

Efter origamikursen gick vi runt på stan en sväng och åt sedan lunch. Vi är bra på att äta lunch i massa timmar, jag, Jessica och Amanda. Så efter en lång lunch gick vi till mataffären och handlade inför kvällens plan; tacos! 
Jag gick hem och vilade lite efter det och somnade till en stund. Sedan kom tjejerna igen och vi gjorde tacos och såg på Dead Poets Society med matkoma deluxe, plus godis och ananas. Nom.


Tacos på fredag, mais oui!

Nu är klockan mycket och Jessica och Amanda ser på något på Youtube. Snart ska jag nog lägga mig, är trött och röstlös. Förhoppningsvis kan jag prata imorgon igen! Är grymt otursförföljd vad gäller sjukdomar i det här landet, hoppas att jag kan slippa det framöver. Imorgon ska jag på marknad och senare klippa Amandas lugg, och äta pizza. 

Bonne nuit!
 

3 kommentarer

Mlisen

23 Feb 2013 09:49

Haha, hur klarade du att vara igång så mycket, när du själv var sjuk? Varför vilade inte lilla Emsi, Ms Preachin'? :P Haha, sötnötan.

Ja, han är verkligen en charmknutte, mitt lilla simbarn. Förgyller mitt torsdagspass en hel del!

Jag skulle gärna vilja komma! Saknar dig så jag vet inte vad.. Vet inte exakt hur mitt schema ser ut..
Men eventuellt att helgen v. 22 (precis början av juni), skulle fungera, för då jobbar jag inte..! Jag tenta onsdag v.23, men sådant kan man nog plugga perfekt på under en 6-timmars-resa!

Mlisen

23 Feb 2013 09:51

Ps. Vad fina origamidjur! Sådana får du visa mig hur man gör när jag kommer, tihi. Så kom ihåg att träna nu,

Och har du mer Santa Maria texmex-pulver med dig hemifrån nu? :3

Mlis

23 Feb 2013 18:33

Imorgonkväll är det! Och ja, fast "sex hos mig" låter mycket roligare, haha. Martin ska göra sin berömda kyckling-gorgonzola-gryta.. Nooom! Så ska vi äta hans specialité - Marieviss, till efterrätt. Snacka om att bli bortskämd. Så imorgon, imorgon ska jag vara frisk..!

Därför du får träääna, så du kommer ihåg hur man viker de där fina fåglarna och allt. För det skulle verkligen förgylla en liten Mlis resa!
Och du sade väl att det fanns indisk restaurang i Strömstad, trots att servicen var dålig? Eller hur var det? Ska vi gå dit och vara Bitchy-Mc-Bitchies to'em?

Kommentera

Publiceras ej