Time flies.

3kommentarer

Gårkvällen blev himla trevlig med choklad och cola zero för min del, lite vin och choklad för de andra. Tröttmössa som jag är vandrade jag hemåt i relativt god tid och somnade som en stock. Imorse vaknade jag relativt pigg, faktiskt. Tassade upp, skrev lite på min biografi som vi har i läxa tills imorgon och åt god frukost. 

Nu borde jag plugga ännu mer, göra mig i ordning, luncha, packa lite och posta ett brev innan jag beger mig mot skolan. Vi ska prata om geografi idag och bestämma vilka man ska dela rum med på vår klassresa som går till Lyon i början av mars. Ska bli så otroligt kul att åka på klassresa, var ju ett tag sedan!

Imorgon (inatt, egentligen) ska jag bege mig mot bussen för att åka till flygplatsen och till slut hem till Sverige en sväng. Jag ska på min mormors begravning och samtidigt krama om alla mina nära och kära. Blir en snabb visit och är hemma här i Aix på söndag förmiddag igen. Ska bunkra upp med proviant också från la Suède.
Inatt ska jag därmed även prova mitt busskort för andra gången, till flygplatsen. Här i Frankrike är det där med busskort inte det lättaste att skaffa. Man måste fylla i ett papper, visa legitimation och scanna in en bild på sig själv. Only in France.


C'est la France! Himla tjusigt foto, känns lite proffsigt med foto på busskortet, liksom.

Nu ska jag plugga klart och packa. Bisous!
 

3 kommentarer

Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

06 Feb 2013 16:53

Haha, helt galet att det ska vara så komplicerat med busskort. Hur klarar man sig i Frankrike om man inte kan franska?!?!

Oj, ja det blir verkligen en snabbtur för dig hem hit. Önskar att det var något roligare du var tvungen att åka hem för än din mormors begravning:(

Puss och kram

Mlisen

06 Feb 2013 20:38

Jag tyckte minsann ditt busskort var jättesött! Det blir ju verkligen mer personligt. Kanske man håller i det hårdare, då?..

Hoppas du har det bra hemma sedan, Emsi. Förstår att det både är lättande men jobbigt på samma gång.

Jodå, baguette med oliver finns ju Frankrike också. Frågan är om de började med det där.. Jag gillar inte heller oliver, alls, usch. Men jag älskar olivbröd! (började med det typ för några månader sedan, haha).

Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

07 Feb 2013 09:31

Tack Emsi! Åh, det där med att ha bra självförtroende är inte lätt. Jag förstår inte ens hur någon kan säga att jag är fin osv, jag tycker verkligen inte det själv. Finns ärligt talat ingen som jag ser som bra hos mig, hur mycket jag än försöker.
Ja men visst är militärgrönt en snygg färg. Fler och fler plagg börjar sakta bytas ut till den färgen:) Du får skaffa dig ett par sådana brallor du också.

Så jag som inte kan någon franska kommer ha problem att åka till Paris då? Eller ska man satsa in sig på att tala med ungdomarna? De läser väl ändå engelska i skolan?

Ska tänka på dig sötnos♥

Kommentera

Publiceras ej