Book in Bar

3kommentarer

Idag var vi på ett jättemysigt litet ställe här i Aix som heter Book in Bar. Motivet på deras skylt är en tekanna med den brittiska flaggan på, av anledningen att de där inne talar engelska. Det är ett litet ställe där man kan plugga, fika, dricka kaffe, äta scones och massa andra godsaker och även köpa böcker på. Himla mysigt och fint!

Jag, Hedvig, Amanda, Lovisa och Jessica begav oss dit efter en rolig dag i skolan (vem anade att intonation kunde vara så roligt) för lite sconeshäng med tchai-te (yes, så stavas det i la France) och plugg. Blev inget plugg men desto mer mys!
 

Scones- och teparty. Nomnom.

När vi kom hem gjorde vi läxan som återstod, sedan bokade jag flygbiljetter. Då var det bokat, i mars åker jag hem en liten visit för att gå till tandläkaren och greja med tandställningen, vilket blir ett ypperligt tillfälle för mig att mysa med min fina pojke och min fina familj lite. Saknar dem!
 

Min fina pojke. 
 
Nu ska vi snart gå och lägga oss, imorgon är det möte på skolan som gäller, för att eventuellt söka bostadsbidrag. Vore inte helt fel! Därefter har vi skola och lite planer på ost-, kex- och vinmys med några tjejer från klassen. Merveilleux!

Bisousbisous.

3 kommentarer

Emelie

17 Jan 2013 07:14

Du har ingen aning, vad roligt det är - jag har nämligen tänkt på att gå på afternoon tea jättelänge! Med sådanadär riktiga fina brittiska scones och te. Sicken slump!
Plus att det ser så oemotståndligt gott ut..!

Härligt att du får flera anledningar att åka hem och krama om alla - det förtjänar du! Förstår att du saknar dem som en galning. Den där bilden på honom är ju jättefin, förresten.

Emelie

17 Jan 2013 21:03

Tehe, svårt med maten i den lilla lägenheten? Varken du och Hedvig är så innovativa i ett litet kök, alltså? Haha, uppenbarligen inte vana vid studentlägenhet, ja, där tvingas man vara påhittig för att hålla näringen väl.. :P

Taaack, jag tycker massa om klänningen. Och mina vänner - de är allt bra fina, dem.

Smak av citron? I sconesen? Så knas, ska de inte bara smaka bröd? Inte fikabröd? :

Mlisen

18 Jan 2013 19:55

Gudja, gums, jag vet att har det MYCKET svårare än mig på den biten. Så sitter jag och klagar ändå! Fy på mig.
Har svårt att att acceptera det ändå, vanan är ju inne.. Jag har abstinens så att det kliar i hela kroppen.. Är vrålkär och superledsen om vartannat - värsta kärleksberg-o-dalbanan..! Kan knappt tänka mig hur du känner.

Vad är det ni oftast lagar, då? :) Och ja, snart har du vant dig och allt kommer flyta på som smort, tror jag.

Kommentera

Publiceras ej