Criminal Minds och att klättra på väggarna.

5kommentarer

Rubriken förklarar bra vad jag gjorde hela gårdagen. Såg på ett antal avsnitt Criminal Minds, tog ett antal tabletter och inhalatorer och slemlösande och nässpray och sådär. Märker dock att det har blivit bättre, vilket är skönt! Idag är min sista dag här hemma som sjukling. Ska bli kul att komma tillbaka till skolan.


Mina vänner från gårdagen.
 
Idag är alla mina klassisar på utflykt och jag sitter hemma. Men jag är inte bitter! Okejdå, lite, för jag vill ju också hitta på roliga grejer. Men ja, är man sjuk så är man, tåls att upprepa. Lyder doktorns råd och stannar hemma tre dagar, lika bra.

Idag ska jag se mer Criminal Minds, planera inför fina Ellinors besök, plugga lite (frivilligt!) och krya på mig ännu mer. För imorgon ska jag ta mig ur lägenheten, tjoho!


 

5 kommentarer

Mlisen

30 Jan 2013 16:55

Åh, Criminal Minds som är så mys <3
Martin har aldrig sett det förr, så just nu tar vi oss igenom första säsongen - en eller två avsnitt per dag brukar det bli, när vi umgås.. :)

Skönt att din sjukdomstid börjar gå mot sitt slut - det är ju vitalt att vila ut sig ORDENTLIGT så du inte råkar ut för detta om en vecka igen, och tvingas missa ännu mer! Duktig Emsi som lyssnar på läkare.

Haha, jodu, Emsi, jag vet att du vet hur det känns att falla pladask. Fast du åkte i alla fall inte kana genom tunnelbanevagnen, haha!

Jangi har blivit en bättre och bättre än på sista tiden. Så fint att knyta vänskapliga kontakter, manliga som kvinnliga.

OCH JAAA.. Jag ska fira massor! Leka med Jangi på onsdagen (dan innan), luncha med far, syster och Nattis på torsdagen (dan!) och jobba, äta middag ute med Minister och hans dam (som också fyller år samma dag som jag) på lördagen och så ENSAMFIRA med Martin på söndagen. SÖNDAAG <3

Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

30 Jan 2013 20:44

Skönt att du börjar bli bättre sötan♥ Bra att du lyssnade på läkaren och faktiskt har vilat! Duktig tös!

Jo jag har saker att kämpa för, men i de mörkaste stunderna så blir man så blind, finner inget alls. Jag känner mig mest som en belastning som ingen vill veta av.

Stor kram ♥

Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

31 Jan 2013 16:49

Bra val. Du kanske borde hålla dig lugn hela denna veckan och satsa på att vara tillbaka i skolan på måndag igen (för du går mån-fre eller har jag fattat fel?).

Ja basta är riktigt underbart. Älskar värmen, men jag måste ha något att göra annars blir jag rastlös i en bastu. Så jag brukar kombinera bastandet med att läsa:) Perfekt avkoppling.

Lovar att försöka♥

Kramar

Mlisen

31 Jan 2013 21:37

Gudja, jag fick en helt annan sorts förståelse för dig. Visst att jag är pedagog, men inte SÅ länge.. Haha.

Men det var sååå kul med franskan, verkligen, och jag slapp vara avundsjuk på dig under 45 minuter.. Haha! Jag saknar mina franskalektioner så mycket. Önskar jag hade tid att gå en franskakurs här på universitetet..

Jo, jag tyckte skolmaten var riktigt fenomenal på min skola som jag gick på. Älskade den. Förstod aldrig varför alla klagade - jag tror det var en social-statusgrej.

Jag är stolt över dig, min fina pingla! ♥

Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

01 Feb 2013 00:03

Haha, jag har så svårt för att bara vara och njuta. Alltid måste det hända något och jag har aldrig annars ro för att läsa så nu slår jag två flugor i en smäll typ - samma sak om jag tar ett bad, då måste jag läsa:)

Tack sötnos, nagellacket döljer den hemska verkligheten väldigt bra. Naglarna är katastrof tunna, sköra, skivar sig osv osv. Varför kan jag inte få ha så starka naglar som min pojkvän? de går knappt att klippa haha.

Kram kram och ha en fiin helg♥

Kommentera

Publiceras ej