Lördagshäng, ost, vindruvor och kex.

1kommentarer

Gårdagen spenderades med seg morgon, plugg och sedan en tur på stan med Amanda och Jessica! Vi letade sjukt länge efter någonstans att sätta sig ned och fika lite. Tog galet lång tid, de allra flesta ställen i Aix köper man med sig ifrån och så går man och äter, vilket fungerar fint när det är varmt och skönt men mindre kul i regn och blåst vilket var fallet igår.

Till slut köpte vi med oss mat från ett ställe och satte oss på ett annat där vi köpte dryck till. Slutade med en baguette var och en kopp varm choklad var, smaksatt med olika saker.


Sen men uppskattad lunch. Baguette med ost och mozzarella och varm choklad smaksatt med kanel.

Efter lite lunch så gick vi runt och kollade lite i affärer, strosade och jag hittade ett par doftljus som jag köpte till förmån för vår lilla studio. Hittade dock inga tändstickor så i stunden kändes det relativt meningslöst. Men hittar nog några tids nog!

När jag kom hem var klockan ganska mycket. Skypade lite, tog det lite piano och sedan begav jag mig mot ost-, kex- och vindruvekväll med Lovisa, Ellen, Wilma och Christine. Deras lägenhet var galet fin! Så vi åt, lyssnade på musik, diskuterade allt mellan himmel och jord och när kvällen var slut följde Lovisa mig en bit hemåt. Var en himla trevlig kväll, kul att lära känna folk lite bättre och närmre, blir lättare så när man är färre.
 
Mysigt värre! 

Kom hem och somnade snabbt. Vaknade inte förrän 11 idag och masade mig upp för lite frukost. Nu sitter jag här och är tröttmössa. Idag står på schemat handla lite, gå en promenad, städa lite och plugga lite. Lagom söndag. Förhoppningsvis Skypa med mitt hjärta! 

Have a good one!

1 kommentarer

Emelie

21 Jan 2013 12:59

Den där baguetten ser makalöst god ut!.. Alltså, fransmännen vet hur man gör bröd, alltså. Och goda pålägg inuti!

Ost och kex, huh? Vad för sorts ost äter ni till? Någon rolig fransk jag känner till? Och vem är numera din närmsta vän? (förutom Hedvig, rumskamrat). Fint att höra att du blir mer och mer bekväm i ditt sällskap :)

sv: Gudja, det är ÄCKLIGT kallt här. Jag typ dör, verkligen.
Tur att jag har Martin numera som värmer mig :3
Och snart blir du också värmd, ska du se!

Kommentera

Publiceras ej