Sjuklingssymtom, projekt och ost.

1kommentarer

Idag var en märklig morgon. Har sovit så galet dåligt inatt, vaknat och haft andningsproblem pga av min näsa som inte går att andas in genom, haft ont i hela kroppen och febersvettats lite. Notsoveryhappytimes. Vaknade tidigt med en bultande huvudvärk så fick ta en ipren och lyckades somna om igen. Ska gå till apoteket idag och leta efter en stark fransk medicin som tydligen ska fungera som mirakelkur. 
 
I skolan den här veckan har vi fått reda på att vi ska göra 4 tidningar som projektstudier. Vi är uppdelade i grupper som ska skriva olika saker till tidningen. Gruppen jag är i ska till den första tidningen intervjua två personer och skriva ned dessa intervjuer i till tidningen. Låter kul! Vi ska träffas idag för lite fika och bolla frågor och idéer. 

Vad annars? Försöker fokusera på roliga saker och inte deppa ihop totalt pga mormor. Igår anlände min roomie Hedvigs vän som ska vara här tills på tisdag! Kul. Vi hämtade henne vid bussen, sedan gick vi till mataffären för att möta upp några tjejer från kursen. Vi handlade ost, kex, vindruvor, vin och choklad och begav oss hem till mig och Hedvig för myskväll. Himla mysigt!


Massa godsaker och våra nyinköpta värmeljus. Mys!

Idag ska jag som sagt på fikastund med min grupp, ge mig ut och kika på apoteket och senare blir det fest för att fira en av mina klasskamrater ikväll (om medicinen kickar in och jag inte känner mig som en överkörd trasa då). Däremellan ska jag även hinna plugga lite, har en presentation på fem minuter tills på måndag. Ska äta något gott till middag idag också, känner för baguette och sallad! Nomsi.


En liknande middag nu i veckan. Baguette och massor med smör... Aldrig fel.

Lite rolig grej; jag och Hedvig har tillsammans gjort slut på tre smörpaket sedan vi kom hit. Vi kom hit för tre veckor sedan. De är dock sjukt små, skyller på det.... Och att vi äter en del smörgåsar. Haha. Nej, nu ska jag ta och plugga lite.
 
Bon weekend!

1 kommentarer

Mlisen

25 Jan 2013 20:20

Det är ju nästan en dödssynd att INTE äta massa smörgåsar med tanke på de franska baguetterna! Om jag var du hade jag gjort detsamma, haha. Helt omöjligt att motstå.

Stackare där, att du är sjukling. Men som jag sade, försök att se allt positivt och fint som du har, för det är massor :) Och det gör du ju redan med studierna - så fin att se att du ser fram emot och uppskattar. Det gör verkligen underverk för själen att uppskatta ting.

Kommentera

Publiceras ej