Snöigt Provence, kyla och vardagsbestyr.

0kommentarer

Bonjour!

Dagen igår började tidigt med skola. Dessförinnan hann vi dock konstatera att det snöade. I Provence, södra Frankrike. Helt sjukt! Kändes inte rätt, på något vis. Väntade mig solsken!
Vi blev bombade med massa fransk grammatik, och sedan det är rätt ansträngande att bara förstå allt som läraren säger så är man helt slut efter en lektion på 1,5 h, vill jag lova. Två sådana blev det dock, därefter gjorde jag och Hedvig lite bankärenden. Aldrig känt mig så tappad och efterbliven som inne på banken där kvinnan i kassan idiotförklarade oss lite (det klart, vi låter ju lite tard men det är inte så lätt när man är svensk i Frankrike med haltande franska). Men sedan gick det bra, ändå! Nu har vi franska bankkonton och kort, awesome! Ett checkhäfte var också, paha.
 
Vad mer? Sedan gick vi hem, åt lite och jag Skypade med mamsen och min boo därhemma. Saknar min älskling som det gör ont. Förbannade tandläkare som inte svarar på mail och lite sånt. Sedan gick jag, Hedvig och Lovisa på bio; The Hobbit! Himla bra film tyckte jag, var en mysig kväll.
 

Jag i snöiga Aix igår, grumpyface. Hedvigs bild.

Idag ska vi handla lite frukt och sådant där, sedan ska vi till skolan. Sedan vet jag inte!
Ha en fin onsdag, bisous!

Kommentera

Publiceras ej