Tacoskväll med nutella rakt ur burken.

0kommentarer

Bonjour mes amis!

Igår var en seg fredag. Min stackars roomie Hedvig har blivit väldigt sjukis, men även jag är lite krasslig så vi tog det väldigt lugnt i princip hela dagen. Vi var dock och handlade och lite sådär, vilket var skönt. Får panik av att vara inomhus för mycket så det kändes välbehövligt. Blir lätt lite deprimerad och ledsen när jag är inne för mycket och tänker för mycket. Jag tog en extra sväng själv till boulangeriet och passade på att fota vår gata lite.


Cours Mirabeau.


Här har en av Aix många fontäner frusit, un peu cool!

När jag kom hem blev det lite mat och sedan gjorde jag en läxa. Produktivt värre. Läste lite The Perks of Being A Wallflower och såg lite film, sedan fick jag erbjudande om att vara med på tacoskväll! Och tacoskväll, det tackar jag sällan nej till. Såååå omnomnom.

Så med trevligt sällskap gjorde vi; jag, Jessica, Amanda och Lovisa tacos (med smak av Sverige då det var en fredag och att det var den ultimata kryddblandningen med; Santa Maria som jag tog med mig från Sverige) och åt massor. 


Tacotime! Banan var en oväntad komponent men faktiskt gott.

Vi satt och pratade lite och efter en stund anslöt sig Kattis, Boel och Michaela. Vi diskuterade allt möjligt, från riktiga djupa grejer till roliga youtube-klipp. Vi åt Nutella direkt ur burken och åt tillsammans upp en kaka med Marabou's mjölkchoklad (som jag också hade med mig från Sverige). Riktigt trevligt. Någonstans runt 02:30 kom jag hem och somnade sött.

Idag har jag endast ätit frukost och tänkte nu Skypa lite med pappsen och göra den resterande delen av läxorna tills på måndag. Sen blir det nog lite äventyr i stan!

Bonne journée!

Och just det, är det någon som vill brevväxla lite med mig (älskar att få brev som inte är fakturor) så är det bara att skicka iväg ett litet mail och be om min adress! emma_ahlgren@live.se

Kommentera

Publiceras ej