Bonne fin de la semaine

8kommentarer

Idag hade vi sista skoldagen för denna vecka, på en onsdag! Lyxigt värre. Jag har gått och blivit förkyld dock, IGEN. Hur är det möjligt, funderar jag på. Var ju nästan frisk och så var jag ute och sprang med tusentals lager kläder, så det borde inte vara därför. Men ja, jag drar nog åt mig alla franska bakterier som finns. Den här gången gick jag direkt till apoteket och köpte ännu en dunderkur och hoppas på att den hjälper.

Så efter skolan blev det lunch i form av paj, sedan lite shopping! Påskgodis, presenter och sådär. Och lite nödvändigheter från Monoprix. Efter det var jag hemma och segade, följt av en powernap och sedan en powerwalk för att köpa ännu lite mer påskgodis. Jag har ett himla intressant liv, vissa dagar.

Nu har jag precis ätit och sitter och jäser. Överväger starkt att se en fransk film för att kompensera att lunchen med Laura inte blev av idag (därmed mindre franska talad). Sedan ska jag sova, igen! 

Imorgon blir det möjligtvis Marseille en sväng och matlagning på kvällen. 


Bjuder på en vacker bild på mig och Ellen i brist på andra bilder.

Nu ska jag bädda ned mig under filten igen. 

8 kommentarer

Mlisen

13 Mar 2013 21:07

Varför blev det inte Laura-träff? Booo..! Vill ju höra massa om det!
Och stackare dig som är förkyld, IGEN. Du verkar ju nästan vara allergisk mot Aix, haha!

sv: Åh, det där lät som en riktig höjdarpicknick! Den förstår jag att ni njöt av. Hur är din favoritbaguette komponerad, om Mlisen får fråga? :3

Jag äter nästan alltid vegetariskt när jag äter curry nuförtiden. Köttet är så överflödigt, när allt annat är så gott..! Kryddorna är ju det som gör rätten!
Idag åt jag till exempel indiskt på en indiskt restaurang (jättemysig) med Bastian. Vi satt i tre timmar och åt och babblade :)

DÄR sade du något. Dressing på sallad - what's the deal? Numera ber jag alltid om utan. Sallad är godast naturell!

Det var nästan det bästa, trädgården. Martin och jag var där i fyra timmar och det räckte inte. Vi måste tillbaka och spendera en hel dag där!

Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

14 Mar 2013 00:13

Verkligen oerhört vacker bild på er haha;) (hoppas du hör ironin).

Tack Emsi! Ja denna sjalen är bara för underbar. Min favorit helt klart:) Är sugen på att köpa ännu en faktiskt, men det får bli till att slita på den här ordentligt först.

Jag vet faktiskt inte om man får gå in på området. Det ända jag har läst är att det är privatägt och inte öppet för allmänheten. Jag ska forska lite mer i det där. Det vore ju kul att kunna få gå runt slottet i alla fall och kolla in det från olika håll. Men som sagt, jag har inte en aning.

Finns det inte massa tuffa gamla slott i Frankrike?:)

Kramar♥

Mlisen

14 Mar 2013 12:04

Ja, det var verkligen skönt att vi fick ta vår tid. Plus att det var så fin stämning där :)

Åh! Berätta hur det gick när du väl fått träffa Laura igen. Låter så trevligt.

Håller med dig, och vet om majonnäsproblemet. Tur att man kan komponera friskt! Jag föredrar min i frankrike med bara smör och aprikosmarmelad. Påsmetat med fingrarna, haha!
Men hemma så vill jag gärna ha ost och gurka på mina. Det, eller rökt skinka och gurka. Eller leverpastej och gurka.. Haha.. Svårt, det där!



Mlisen

14 Mar 2013 12:04

Ja, det var verkligen skönt att vi fick ta vår tid. Plus att det var så fin stämning där :)

Åh! Berätta hur det gick när du väl fått träffa Laura igen. Låter så trevligt.

Håller med dig, och vet om majonnäsproblemet. Tur att man kan komponera friskt! Jag föredrar min i frankrike med bara smör och aprikosmarmelad. Påsmetat med fingrarna, haha!
Men hemma så vill jag gärna ha ost och gurka på mina. Det, eller rökt skinka och gurka. Eller leverpastej och gurka.. Haha.. Svårt, det där!



Mlisen

14 Mar 2013 12:04

Ja, det var verkligen skönt att vi fick ta vår tid. Plus att det var så fin stämning där :)

Åh! Berätta hur det gick när du väl fått träffa Laura igen. Låter så trevligt.

Håller med dig, och vet om majonnäsproblemet. Tur att man kan komponera friskt! Jag föredrar min i frankrike med bara smör och aprikosmarmelad. Påsmetat med fingrarna, haha!
Men hemma så vill jag gärna ha ost och gurka på mina. Det, eller rökt skinka och gurka. Eller leverpastej och gurka.. Haha.. Svårt, det där!

Mlisen

14 Mar 2013 12:04

Ja, det var verkligen skönt att vi fick ta vår tid. Plus att det var så fin stämning där :)

Åh! Berätta hur det gick när du väl fått träffa Laura igen. Låter så trevligt.

Håller med dig, och vet om majonnäsproblemet. Tur att man kan komponera friskt! Jag föredrar min i frankrike med bara smör och aprikosmarmelad. Påsmetat med fingrarna, haha!
Men hemma så vill jag gärna ha ost och gurka på mina. Det, eller rökt skinka och gurka. Eller leverpastej och gurka.. Haha.. Svårt, det där!

Mlisen

14 Mar 2013 12:05

Ja, det var verkligen skönt att vi fick ta vår tid. Plus att det var så fin stämning där :)

Åh! Berätta hur det gick när du väl fått träffa Laura igen. Låter så trevligt.

Håller med dig, och vet om majonnäsproblemet. Tur att man kan komponera friskt! Jag föredrar min i frankrike med bara smör och aprikosmarmelad. Påsmetat med fingrarna, haha!
Men hemma så vill jag gärna ha ost och gurka på mina. Det, eller rökt skinka och gurka. Eller leverpastej och gurka.. Haha.. Svårt, det där!

Mlisen

14 Mar 2013 12:06

NU HAR JAG SKICKAT DET HÄR TUSEN GÅNGER.
Hoppas du bara får en, haha..!

--

Ja, det var verkligen skönt att vi fick ta vår tid. Plus att det var så fin stämning där :)

Åh! Berätta hur det gick när du väl fått träffa Laura igen. Låter så trevligt.

Håller med dig, och vet om majonnäsproblemet. Tur att man kan komponera friskt! Jag föredrar min i frankrike med bara smör och aprikosmarmelad. Påsmetat med fingrarna, haha!
Men hemma så vill jag gärna ha ost och gurka på mina. Det, eller rökt skinka och gurka. Eller leverpastej och gurka.. Haha.. Svårt, det där!

Kommentera

Publiceras ej