En torsdag och en fredag.

2kommentarer

 
Igår åkte jag till det stora köpcentret som ligger nära vår lilla stad (Ellen är säkert nöjd om hon läser detta) för att inhandla lite grejer, diskutera sommarjobb och sådant nödvändigt ont. Träffade på min fina vän Felicia av en slump och blev jätteglad över mötet! Pussade även lite på min stackars pojkvän som tvingades jobba. 

Senare på eftermiddagen träffade jag några fina vänner för lunch. Väldigt gott men framförallt trevligt att få återse och krama om mina vänner. Vi satt och pratade ett bra tag och sedan var det dags för mig att bege mig hemåt för att slinga håret och i synnerhet för att få träffa bästa Ellinor! Slingorna blev bra och efter massa prat med Ellinor också var det dags för mig att bege mig mot slutstationen för dagen; ettårsmiddag med Christoffer.


Så här fin och uppklädd var älsklingen 1-årsfirandet till ära.

Så vi satt och avnjöt en riktigt god middag och pratade om allt möjligt. Han är himla fin, min pojkvän. Är så glad över att jag har honom. Väldigt mätta och belåtna åkte vi hem till honom och såg en film (jag sov, som vanligt, men det gjorde mig ingenting för jag fick återigen somna i hans famn). 

Idag har jag varit uppe tidigt för att åka till tandläkaren och fixa med min stackars tandställning. Den sedvanliga tortyren utfördes och nu slipper jag tandläkaren i två hela månader. Pjuh. Vid min hemkomst blev jag makalöst trött så jag tog en powernap på ett par timmar. Nu har jag ätit lunch och ska strax börja packa väskan så smått inför tillbakaresa till Aix. Ikväll ska jag fika med pappa, träna med Christoffer och till sist laga mat med den sistnämnde. Förutspår lite glass eventuellt, också...

2 kommentarer

Mlisen

23 Mar 2013 07:39

Åh, vad fint! Och ettårsmiddag, som är så speciellt... Berätta mer! Vad åt ni på för restaurang? Vad beställde ni? Hade ni levande ljus på bordet? Är han fortfarande lika bra på att kyssas (eller har han tappar knycket?)? Haha!

Gudja, soppa är jättegott - speciellt till höst och vinter. Och att trösta sig med i detta jobbiga väder.

FRANSKAA.. Jag har lånat en liten fransk roman också, som jag börjat läsa på, åh, så pepp!

Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

25 Mar 2013 11:05

Grattis till 1 år för er! Så himla gulligt. Hoppas ni hade det riktigt mysigt och att ni åt något mumsigt
Låter som om du haft några fina dagar här hemma, perfekt. Okej, bortsett från tandläkarbesöket då.

-Det var en älgmule som var på bilden;)

Haha, men Emma, du förtjänar att bli bortskämd, så det så.

Stor kram♥♥

Kommentera

Publiceras ej