Händelserikt.

2kommentarer

Jag har inte haft tid/möjlighet att blogga den senaste veckan, men nu så!
Det har hänt mycket. Bland skola, kakor, debatt, flytt, IKEA-tripp, filmkvällar, karaoke och baguetter så har jag inte hunnit med så värst mycket bloggande. Ska försöka sammanfatta lite i några bilder!Jag har ätit världens godaste kaka. For real, otroligt god. Keep calm and eat a cookie.Jag har beundrat mitt fina örngott som innehåller den bästa kudden som är min pojkväns.Jag har besökt IKEA och varit lite svensk. Dock inga hästköttbullar.Jag har gått runt på marknaden i tysthet själv och njutit av vackra Aix.Jag har njutit av en god fika på Le Petit Cupcake här i Aix med goda vänner.
Och i övrigt så har jag umgåtts med himla fina människor, sjungit karaoke och dansat. Fikat, ätit baguettemiddagar och insett hur lyckligt lottad jag är! 

Idag ska jag städa, promenera, fika, Skypa och packa inför den stundande klassresan; Lyon! Imorgon bär det av och hem kommer vi på fredag nästa vecka. Så det blir dåligt med bloggning då också, tyvärr. Men sedan när jag kommer hem kommer jag ju ha massvis med bilder och roliga saker att berätta om! Ser fram emot denna resa, väldigt mycket. Kommer bli spännande!

À bientôt!
 

2 kommentarer

Mlisen

03 Mar 2013 14:21

Hur klockrena fikor hittar du inte där borta i Aix?! Oreostårta - det är ju som gjort för dig? Att det finns i lilla byn där, hade jag aldrig kunnat gissa. Och den där kakan, den ser gudomlig ut. Var den även lite seg inuti, så hade den varit en fullträff för mig - med en stor kopp te/varm choklad.

Håller med om att även du pudrar dina inlägg med mys och fantastiska fikor så man blir alldeles matt. Avis som attan, också, som vanligt *mutter mutter*.

Jao, du skrev något om att man behövde papper för att träna. Äsch, vad vet jag? Haha!

Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

04 Mar 2013 19:23

Men vilken tårta, ser riktigt god ut - kakan också såklart.

Mysigt att ni åkt på en klassresa. Ska bli kul att se bilder därifrån sedan.

Nej jag vet, ska inte träna när jag är sjuk, men när jag är sjuk i stort sätt alla dagar på året så är det svårt att veta vart jag ska dra gränsen. För jag kan ju knappast ha vilodagar 365 dagar per år haha;)

Var rädd om dig sötnos♥

Kommentera

Publiceras ej