Livet på en flygplats, pojkvänseufori och godisfrossa.

1kommentarer

I tisdags begav jag mig till flygplatsen runt midnatt. Väl där hade jag planerat att sova vilket ändå gick hyfsat bra att göra. Har lite blåmärken på mina stackars höftben nu och ont i kroppen men det kan man ju leva med! Sov några timmar åtminstone innan det var dags för att checka in väskan och sådant. Flygturerna och bytet i Bryssel gick väldigt smärtfritt och sedan var jag hemma. Blev hämtad av en varm bil (för fy, vad kallt det är här i Sverige) och packade upp allt hemma i mitt fina lilla rum.

Sedan kom min pojkvän för att mysa! Vi skulle byta påskägg (sedan vi inte ses på påsk) och ettårsdagspresent. Och vilka presenter jag fick..! När Christoffer kom hoppade jag (bokstavligt talat) i hans famn och pussade/kramade om honom. Blev så otroligt glad för att se honom! Ska visa vad jag fick också, känner mig som en bortskämd och lyckligt lottad Emsi, må ni tro!


PÅSKÄGG. Enoooormt. Det är lika stort som ett middagsunderlägg, typ, fyllt med massa gott. Maaaaaw.


I paketet gömde sig detta fina armband. Så himla fint!


Men bäst av allt var nog Christoffer! Finaste.

Så efter presentkalaset (han fick också presenter, allt) så la vi oss och tittade på film (jag sov sött och njöt av att sova invirad i hans armar) och senare var det dags för middag. Jättegott kött, sås, tzatsiki, grönsaker och keso. Nom. Till efterrätt fick jag mammas och min bonuspappas berömda chokladkaka. Mätt var jag efter det, kan vi säga, men ändå lyckades jag börja lite på mitt enorma påskägg. Tehehe.

Idag har jag bara ätit frukost och ska strax börja bege mig ut i världen. Behöver köpa skor och lite annat innan dagens lunchplaner med mina vänner. Ikväll ska jag slinga håret med hjälp av bästa Ellinor och sedan ska jag och Christoffer ut och äta ettårsmiddag när han har slutat jobbet. Känner på mig att detta kommer bli en fenomenal torsdag..!
 

Favoritfrukosten; fil, müsli och vindruvor. Underbar kombination..!

Nu ska jag börja ta tag i dagen. Have a good one!
 

1 kommentarer

Emelie Blad

21 Mar 2013 20:25

ÅH, vilket eufori, att få vara hemma igen! Förstår att det måste slagit blixtar om dig när du fick se Christoffer igen (på ett kärleksfullt och storslaget sätt, givetvis!). Måste varit underbart. Och han ser ut att ha givit dig finaste, finaste påskägget också. Det hade man INTE tackat nej till. Fint att se att du blir så bortskämd med god mat och fantastiska gester nu när du är hemma en kortis!

Jag förstår vad du menar. Inte blev jag ledsen på riktigt, heller. Jag antar att jag själv inkluderar mina vänner även i "nära och kära", med tanke på att min "riktiga" familj bara är två personer, haha. Men alla definierar vi såklart uttryck olika, jag menade inte heller att verka butter ;)

Kommentera

Publiceras ej