Manic monday.

4kommentarer

Idag var det lite kaos i skolan då vi skulle trycka vår lilla skoltidning. Filformat, mail som inte kommer fram och dokumentkaos. Men till slut gick det bra! Mellan detta hann jag också med att bli intervjuad och fotad med några klasskompisar av FU, Folkuniversitet som gjorde ett reportage om vår kurs. Spännande. Dessutom var det fikadags med goda kakor och mycket god frukt.
 
Efter skolan satte jag mig med några klasskompisar i Parc Rambot och åt baguettelunch. Var 17 grader idag i Aix så vårjackan var på! Där låg vi och solade i linne tills solen gick bort. Det känns att det är vår! Däremot skulle det bli kallare igen till helgen. Håller tummarna för motsatsen! Ikväll har jag pluggat, Skypat och nu även ätit en massa god sallad.


Idag fick jag anledning att äntligen använda min Peak-vårjacka! Himla fint.

Imorgon ska jag till skolan, ta en löprunda och sedan hem till Manda för att äta middag med henne och hennes värdinna. Ska bli spännande och trevligt! Maintenant je vais voir un film. À bientôt.

4 kommentarer

Mlisen

12 Mar 2013 07:36

Vårjackan, åh, vad skönt!
Här är det upp mot 10 minusgrader - jag förstår inte hur det kan vara så stor skillnad?! Sverige, alltså. Jag blir galen. I mars känns minusgrader lite långsökt - hur tänkte Gud där?

Nej, jag ska bära min vårjacka i protest och hoppas på varmare väder, pronto!

Hoppas du får mys imorgon med Manda och hennes värdinna :)

Mli

12 Mar 2013 11:24

Gudja, efterrätten, the frozen cheesecake, var lätt det godaste. Nomnomnom. Har du ätit det någon gång, fina? :3

Synd att det bara är två gånger kvar innan det är över.. Men på söndag ska ju JAG få hålla det, tihi!

Jag håller också tummarna för att det blir varmare, både hos dig och mig.. :)

Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

12 Mar 2013 13:04

Jo Emporia var stort, fräscht och jättefint. Men det är väl så med nya ställen. Man kan ju hoppas att det fortsätter hålla det så fint i butikerna. Även H&M kändes som om gå in i en lite finare butik haha.

Ja, jag tänker då inte klaga för mycket., Tanken var ju bara att komma bort och mysa lite med sambon. Tycker det känns så lyxigt att sova på hotell, slippa bädda sängen osv haha.

Fusk att ni har så härligt väder!♥

Va rädd om dig.
Kram

Mlisen

12 Mar 2013 19:58

Attans.. Johannas, däremot, är gudagod! Smakar som glass. Och det gillar vi ju alla!
Jag får nästan be om det. Att vi kör middagsbjudningen flera gånger..!

Veeet du vad jag nyss fick höra?!
Oh My! Apple Pie!, Nordic Water Peace och din andra favorit - Baked Alaska kommer försvinna ur sortimentet nu i och med de nya lanserade glassarna?
Det är bäst att Clever Cookies kan kompensera för denna förlust!

Kommentera

Publiceras ej