Mitt lilla krypin.

2kommentarer

Igår kväll var jag hemma hos Ellen, Wilma, Christine och Lovisa för tvätt/melodifestivalkväll. Himla trevligt, och rätt person vann (trots tjejernas tjusiga skyltar som hejade på Anton). 

Idag har jag spenderat dagen med att städa, städa, plugga, fika med Jessica och sedan städat lite till. Tog en snabb promenad också. Så vad passar bättre än att visa hur min lilla studio ser ut, nu när den är ren (relativt, åtminstone) och fin! Tror allvarligt talat att den förra hyresgästen inte städade, någonsin, under sin vistelse. Helt brutalt vansinnigt äckligt, faktiskt. I synnerhet toaletten. Ryser vid blotta minnet. Nåväl!
 


Här är mitt lilla kök! Även mina tre jackor som fick följa med till Frankrike.Här har vi den lilla rosa soffan som pryder en vägg. Min porttelefon syns även, känns mysigt att ha en sådan.Här är det stora bordet. Här sitter jag och äter, Skypar, pysslar med läxor och lite annat. Lite vikingkänsla/rastplatsbordskänsla över det hela, jag gillar det!På denna bilden ser vi den fina bjälken som finns i taket. Himla gulligt. Även stegen upp till mitt sovloft och lite garderobsutrymme.
 


Här sover jag, på mitt lilla loft. Min skugga också. Tycker mycket om mitt lilla fönster där jag kan titta ut på morgonen och se vad det är för väder. Tyvärr har det enda eluttaget på loftet slutat fungera. Quel dommage. Innan var det nästintill perfekt! 
 


Avslutar med min lilla toalett. Ganska söt, Marilyn Monroe-duschdraperiet kanske inte riktigt är min stil men det funkar fint.
Summan av kardemumman så tycker jag mycket om min lilla studio. Liten, mysig och fransk. Vad mer kan man begära?

Imorgon är det skola som gäller, och senare har jag Skypedejt med en liten Mlis. Snart är det läggdags. Nattinatt.


2 kommentarer

Mlisen

11 Mar 2013 11:47

Ååh, så mysigt! Det ser ju helt perfekt ut, Emsi! Vad glad jag är för din skull att allt ordnade sig..! <3
Men nu bor du alltså ensam. Hur känns det, skönt? Vet ju att du brukar må bra av ensamtid och ta hand om dig själv i lugn och ro, men också lätt känner dig för ensam ibland. Hur går det? (Fast det kan vi nog bäst prata om ikväll.)

Vill mest säga att jag är riktigt avis, fortfarande,fr ditt krypin ser jättefint ut! Älskar inlägget, tack för att du delade med dig!

Mlisen

11 Mar 2013 20:15

Det är så roligt - nu när vi Skype-ade ikväll kunde jag verkligen se dig framför mig, sitta vid ditt lilla Vikinga-bord.. Tänka sig att bilder kan göra så mycket!

Jag hoppas verkligen att Clever Cookies kommit till Strömstad! Vi måste verkligen ta och dela på en sådan burk när jag kommer - you'll love it!

Kommentera

Publiceras ej