Solskenstisdag.

3kommentarer

Idag har det varit soligt och varmt här i Aix. Efter en intressant skoldag satte vi oss i en park och solade och pratade bort någon timme eller två, himla bra idé. När vi hade blivit mätta på sol blev det lång pluggfika. 

Kvällens planer var att medverka i "La Cave" - ett slags språkcafé där man först kan delta på en mässa (om man så önskar) och sedan är det middag där man träffar studenter och ungdomar från andra länder för att utbyta lite franska. Jag fick dock tyvärr brutalt ont i magen, någon slags magkatarr tror jag, och kände att kvällen blev lite fail. Så blev en promenad hem och nu sitter jag här med magsmärta och tycker synd om mig själv, för att gnälla lite. Var dock trevligt att umgås med Manda, Jessica och Sarah, förstås, så helt fail var ju inte kvällen!

Nu ska jag nog bädda ned mig under täcket och se lite på film och sedan sova, för imorgon ska jag upp tidigt! Vi ska på studiebesök på Camp de Milles. Berättar mer om detta imorgon.

Just det! Ifall någon av Annelis vänner bestämmer sig för att kika in här så ska jag glädja er (och henne, förhoppningsvis) med en liten bild på henne (och Amanda visserligen, men ändå). Fin tjej det där.


Anneli och Amanda är glada. Ellens glasögon också.

Hoppas på att min lilla mage är mindre arg på mig imorgon och låter mig vara. Cheers!

3 kommentarer

Mlisen

27 Mar 2013 07:33

Åh, hur varmt är det där nere nu?
SÅ jag önskar att det hinner bli vårvarmt till jag och Martin är framme i Paris, hålla tummar, tummar!

Anneli har jag inte hört talas om förr, ny närmare bekantskap i klassen?

Synd att du fick ont i magen, snuttis, men du verkar fått ha det bra ändå :)
Caramel Chew Chew?.. Oj, ja, inte HELT otippat eftersom det var du som skickade mig det kylskåpslocket.. Men själv tycker jag inte alls den är så god..

Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

27 Mar 2013 12:45

Nyckeln är enbart en prydnadsnyckel. tror till och med att jag köpte den i en pysselbutik. Men fin är den!

Nej det är kanske inte så bara att träffa familjen. Nu vet jag dock inte riktigt hur det blir då jag pratade med mamma nu på förmiddagen och hon har fått magsjuka! Inte precis det jag vill få innan Egyptenresan. Men, man kan ju hoppas att ingen av mina syskon får det och att mamma blir piggare tills imorgon. Alltid ska det vara något som strular.

Haha, fast dessa älgarna luktade inget alls (eller det kanske beror på att jag var göör förkyld när jag var där). Det är en sak att stå och kela med dem när de är bakom staket, men att möta på en älg i skogen är ingen höjdare - jag har varit med om det så jag vet hur rädd man blir. Tur nog satt jag på en hästrygg då;)
Kram kram


Noomi

27 Mar 2013 18:28

Emma! Du är fantastisk!
/L

Kommentera

Publiceras ej