Tisdagstankar och baguettepepp.

3kommentarer

Igår åt jag en fantastiskt god sallad. Känner ett starkt behov av att visa denna himla goda skapelse som förtärdes med iver och glädje. Nooooom.


Kickass-salladskapare är vad jag är.

Nåväl, till dagens händelser!
Natten tills idag vaknade jag av att det var någon som hade världens fezt nedanför mig, vaknade av att jag kände basen ända upp till mitt lilla sovloft. Brutalt, tyckte jag, när jag tittade på klockan och konstaterade att den var 04:30, vem festar på det viset på en måndag? Fransmän, alltså... Till slut kunde jag dock somna om och vaknade och kände mig förvånansvärt pigg några timmar senare. Gick upp, spelade musik (så högt jag kunde för att eventuellt störa de bakfulla) och kände mig energisk!


Happy-blue-jeans-tuesday. 

Pallrade mig till skolan och skrev prov. Gick ganska bra, ändå! Efter skolan blev det quiche lorraine följt av pluggfika på favoritcaféet med Jessica. Efter detta har jag försökt packa och sova. Det sistnämnda gick inte bra. Dumma kropp som är energifylld. Bestämde mig därför istället för att gå en powerwalk, vilket var så otroligt skönt! Gick snabbt, tittade på alla människor och ansikten och alla fina gator och kände mig så himla lyckligt lottad. Aix är så vackert!


Fin gata i Aix, inte långt ifrån min gata.

Nu ikväll ska jag äta en baguette med nötter från Jacobs (har längtat efter det här ögonblicket hela dagen, ungefär, haha) och packa det sista, för inatt ska jag nämligen sova på flygplatsen! Joy to the world. Eller inte. Men det går nog relativt smärtfritt, ska försöka att inte bli rånad och hitta en bra bänk. En erfarenhet rikare, så får man se det. Ty tidigt imorgon åker jag hem till Sverige för några dagar på besök! Ska bli jättefint att få träffa mina nära och kära. Slänger nog upp ett litet inlägg imorgon! "Om att sova på flygplatser osv", typ. Känns som om det kommer bli en upplevelse.

Bonne soirée och håll tummarna för att jag inte blir rånad under natten, mes amis!

3 kommentarer

Mlisen

19 Mar 2013 20:36

Vilka vrålsnygga jeans! De sitter som en smäck också! Är de de nya du köpte, i Marseilles?

Förresten kommer jag aldrig förstå dig och din fascination med vindruvor.. Överallt! Haha! Jag äter dem bara som dem är, eller i fruktsallad.

Och vilket är favoritcaféet, tro? Jag förstår att favoritboulangeriet är Jacobs, men jag antar att det inte är samma.. Har du några bilder därifrån? :) Ta några, annars! Kan lika väl vara mysigt för dig att titta tillbaka på bilder på en favorit-bröddisk, eller favoritcafé-skylt :3 (och för mig att se!)

sv: Du är lika fin dotter du, som bjuder på glass! Och jag är säker på att du har massa små presenter med dig med gott till alla dina nära och kära - har jag inte rätt? ^-^

Joo, klart det är mysigt att fika när det är snö. Men inte att ta sitt till caféet. Haha. Då är risken att jag stannar och fikar INNE. Fastän det inte är lika mysigt.

Jo, jag vet om snökaoset i Paris. Försöker att inte tänka på det. Usch. Det ska vara VÅR när vi kommer dit!!!!!!

Noomi

19 Mar 2013 20:48

Hihi, tack! Kjolen kommer faktiskt från H&M... Jag avskyr att köpa ny-nya kläder, men så hittade jag Kjolen. Den jag drömt om. Då fick jag bryta mina principer haha!

Jag håller tummarna för dig Emma!

Njut nu ordentligt av Frankrike, så hörs vi och ses snart <3
Kram, fina fina vän

Mlisen

20 Mar 2013 09:13

Men, Mlis ser inte skylten? Jag skulle gissa på att det är den där brittiska saken, men det borde i så fall snarare vara Book In Bar? I vilket inlägg hittar jag deeet? :O

Bilder är braaa. Speciellt från fina Frankrike. Och Aix, som verkar så fantastiskt.. Tänk, är det inte synd att det bara är så kort tid?

.. Boooo.. Nu blir jag lite ledsen.. "köpt massa presenter till mina nära och kära, gillar att skämma bort dem, mwhihi :3"..
Inte för att JAG förväntar mig att få presenter, men jag förväntade mig faktiskt att få vara en när-och-kär..

Kommentera

Publiceras ej