Vår- och lyckokänslor.

2kommentarer

Nu har jag återvänt från min vecka i Lyon. Vilken vecka! Har varit hektiskt, känslofyllt, spännande, jobbigt, fint och himla bra! Nu är man trött, med andra ord. Kom hem igår och packade upp min lilla väska, tog en powernap och träffade senare Manda, Jessica och Anna och lagade mat. Ska skriva mer detaljerat om Lyon snart i ett eget inlägg.

Idag har jag tagit en löptur här i fina Aix. Årets första, tragiskt nog. Men bättre sent än aldrig? Solen sken och det kändes så himla bra. Tänker komma igång med träning nu har jag bestämt! Känns lovande. Börjar bli varmt här nu också, är så himla härligt! 

Däckade på golvet efter löprundan.

Nu ska jag plugga lite och om en stund träffa några klasskompisar för en stadstur. Senare ska jag handla lite, städa och ikväll bege mig till några klasskompisar för tvätt/melodifestivalkväll. Kommer bli kul! Annars följer jag aldrig melodifestivalen i Sverige, men här i Frankrike, bien sûr. Typiskt svenskt och sådär.

För övrigt så känner jag mig lycklig! Har bara massa fint att se fram emot. Känner mig positiv och energisk (ja, jag är en sådan där jobbigt glad människa ibland)!

Life is good.

2 kommentarer

Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

11 Mar 2013 15:05

Jag följer heller aldrig melodifestivalen, men jag såg faktiskt finalen i år.

Det blev en mysig liten helg för mig ja, men den blev inte riktigt som vi tänkt oss. Vädret var inte riktigt liks fint som jag hade hoppats på och eftersom det var sol och härligt väder när jag packade, så var det ju också vårkläder och vårjacka som fick följa med ner i resväskan. Dock blev det kallt och snöstorm i Skåne så ja, mina nerpackade kläder vart inte så lyckade haha.

Stor kram

Mlisen

11 Mar 2013 20:21

Du är så fin när du är glad!

Kommentera

Publiceras ej