Valborgmässoafton, första maj och firande.

3kommentarer

Igår var det valborgsmässoafton. Det firade vi med att göra klart de sista slutproven i skolan! Hela måndagen och tisdagen i skolan ägnades åt provskrivning och nu är det klart! Om en vecka har jag slutat skolan, helt galet. 4 månader senare. Efter skoldagen firade vi att slutproven var över med en valborgsmässoaftonsglass. Långt ord och sådär.


För min del blev det en kula bananasplitglass från Häagen-Dazs. Himla gott.

Idag är det första maj så idag har vi varit lediga från skolan. Därmed tyckte vi att ännu lite mer firande var i sin ordning, första maj är ju en röd dag, trots allt!


Så då blev det en löjligt overpriced frozen yogurt som också var löjligt god. 

Första maj blev en riktigt fin dag, med andra ord. Imorgon är det skola och på fredag blir det utflykt till Marseille alternativt Luberon, lite oklart ännu. Vi lär få reda på vår franskanivå, dessutom. Spännande! Kan inte fatta att det bara är 10 dagar tills jag åker härifrån. Helt galet..! Nåväl. Nu ska jag äta lite mer cashewnötter och pyssla. 

3 kommentarer

deniiise :)

01 May 2013 21:08

Hihi, vad söt du är Emma! Mina fina & äkta vänner tar jag tillvara på & min bästa vän förtjänar bara det bästa! Detta var det minsta jag kunde göra för henne :)

Usch förstår att det är jobbigt med distans! Jag vet inte hur jag skulle fixa det! Men att ni fixat detta bevisar ju faktiskt att ni verkligen älskar varandra. Hade ni inte gjort det hade ni ju säkerligen inte fixat detta avståndet under såpass lång tid :)
Det finns alltid något positivt i alla jobbiga saker som sker!

Jag är väldigt sugen på att resa mera nu! Dock har jag ju inget jobb just nu vilket är väldigt väldigt jobbigt för mig, speciellt psykiskt. Går runt varje dag & känner mig totalt misslyckad men samtidigt kan jag inte göra mer för det känns som jag sökt alla jobb jag någonsin kan komma på :/
Till hösten blir det antingen plugg & flytt till Malmö med pojken min eller, om jag nu får jobb, sparande till ännu en ny resa! Är så sugen på USA samt Kina & Japan!
Hur ser dina planer ut för hösten? :)

Vad har du råkat ut för tråkigheter därnere vännen?
Ja, men precis! Man lär sig något nytt & växer verkligen genom varje katastrof. Som du säger, det är viktigt att komma ut i världen & möta andra kulturer, man lär sig så mycket. Både om andra men även om sig själv!

Ska du själv till Paris eller var det din pojkvän som skulle komma ner & träffa dig där? :)

Ha det toppen, kramar!

Mlisen

02 May 2013 11:46

Oj oj, inte lite tillbehör på den där sista!
Vad är allt för gottigt?

Franskanivå, vad innebär det? Din kompetensnivå?
Åh, det låter spännande.. Men gör man inte ett sådant prov innan man åker dit? ;)

Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

03 May 2013 11:29

Men gott haha!
Helt galet egentligen att det snart är dags för dig att åka hem igen. Tiden har gått fort och du har varit så himla bra som har klarat denna prövningen. Jag hoppas verkligen att du är stolt över dig själv.

Jo, vårtecken lär det finnas gott om när du kommer, det är fortfarande väldigt kallt här så det går trögt för naturen att komma igång.

Då har du ju lite planer i alla fall för hösten och vad det nu blir får väl tiden utvisa helt enkelt.
Själv tar jag en dag i taget. Vågar inte satsa mer än så, tyvärr.

Kramar

Kommentera

Publiceras ej